Τρόποι - Έξοδα Αποστολής

To PlaceMall «πηγαίνει» παντού!!!
  

1. Αποστολή με Courier
Όλες οι παραδόσεις γίνονται με συνεργαζόμενες εταιρείες courier, καθημερινά 09:00 - 17:00 στον χώρο επιλογής σας εύκολα, γρήγορα και αξιόπιστα.

  • Περιορισμός όγκου ή βάρους: Ναι
  • Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Αν το ογκομετρικό βάρος (ύψος x μήκος x πλάτος / 5000) είναι μεγαλύτερο του πραγματικού , τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος.
  • Κάθε αποστολή που διεκπεραιώνεται μέσω της εταιρείας courier και δεν εντάσσεται στα απαγορευμένα προς μεταφορά είδη και πληρεί τους κανόνες ασφαλούς συσκευασίας, είναι αυτόματα ασφαλισμένη για απώλεια η καταστροφή έναντι 59,00 € για έγγραφα και έως 200,00 € για αντικείμενα.

Για παραγγελίες βάρους 3 κιλών και άνω, η χρέωση διαφοροποιείται βάσει του συνολικού βάρους της παραγγελίας και του προορισμού αποστολής.

2. Αποστολή με Μεταφορική Εταιρεία
Για βαρια και ογκώδη αντικείμενα μπορείτε να εκμεταλλευτείται τις χρεώσεις της μεταφορικής εταιρείας.
Ενδεικτικό κόστος 5-10 € για αντικείμενα μέχρι 20kg.


Για να παραδοθούν τα προϊόντα με μεταφορική θα πρέπει να προηγηθεί τραπεζική κατάθεση καθώς δεν υποστηρίζεται πληρωμή με αντικαταβολή.
Παραγγελίες άνω των 30 κιλών κατόπιν συνεννόησης με την PlaceMall Ι.Κ.Ε.
 

3. Αποστολή στο Εξωτερικό
Αποστέλλουμε τα προϊόντα μας σε όλες τις χώρες του κόσμου με ΕΛΤΑ COURIER ή ASC. Για το κόστος των μεταφορικών ενημερώνεστε από το λογιστήριο μας.
 

4. Υπολογισμός Κόστους Μεταφορικών
Η PlaceMall υπολογίζει το κόστος των μεταφορικών βάση συνολικού βάρους και όγκου της παραγγελίας σας.

Ο υπολογισμός γίνεται στη φόρμα παραγγελίας, σύμφωνα με τον Ταχυδρομικό Κώδικα της παράδοσης, προτού την ολοκληρώσετε. Εάν καταχωρηθεί λάθος ΤΚ, τότε τα έξοδα αποστολής δεν θα υπολογιστούν σωστά.
 

5. Χρόνος Παράδοσης
Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από την διαθεσιμότητα των προϊόντων που επιλέγετε.
Μόλις παραγγείλετε, επεξεργαζόμαστε την παραγγελία σας και σας ενημερώνουμε για τον ακριβή χρόνο παράδοσης στο χώρο σας:

  • 1- 3 εργάσιμες ημέρες παράδοση για τα άμεσα διαθέσιμα προϊόντα.
  • 4 - 7 εργάσιμες ημέρες παράδοση για τα προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα.
  • 15 εργάσιμες ημέρες παράδοση τα προϊόντα, στα οποία αναγράφεται η ένδειξη «κατόπιν παραγγελίας».

Όταν η παραγγελία σας είναι πλήρης και έτοιμη για αποστολή, παραδίδουμε: έως 24 ώρες στην Αττική και σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Περιφέρειας.