Τρόποι Πληρωμής

1.Kατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Τράπεζα Πειραιώς | Δικαιούχος: Placemall ΙΚΕ, Αριθμός λογαριασμού: 5055-073415-249, IBAN: GR11 0172 0550 0050 5507 3415 249.

Στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με email στο info@placemall.gr.
Εμείς, με την παραλαβή του αντιγράφου αποστέλλουμε την παραγγελία σας.
Αν χρησιμοποιείτε web banking μπορείτε να κάνετε την κατάθεση του ποσού και να μας στείλετε με email στο info@placemall.gr την απόδειξη της κατάθεσης.


2.Πληρωμή με πιστωτική κάρτα

Κάντε την πληρωμή σας με πιστωτική κάρτα VISA ή MASTERCARD μέσα από το ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας Πειραιώς.
Για την δική σας διασφάλιση με τη χρήση της πιστωτικής κάρτας και για συναλλαγές άνω των 200€ πρέπει να μας αποστείλετε στο info@placemall.gr αντίγραφο της μπροστινής όψης της πιστωτικής σας κάρτας (με καλυμμένα τα 6 τελευταία ψηφία) και αντίγραφο της ταυτότητάς σας, μαζί με τον αριθμό της παραγγελίας σας.
Η Placemall δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.

*Για απαλλαγές ΦΠΑ ο μόνος διαθέσιμος τρόπος πληρωμής είναι κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή με εταιρική πιστωτική/χρεωστική κάρτα.
*Για έκδοση τιμολογίου κατά την online παραγγελία σας επιλέξτε ''έκδοση τιμολογίου'' και προσθέστε το ΑΦΜ της εταιρείας και την Δραστηριότητα.

 

3.Πληρωμή με πιστωτική έως 24 δόσεις 
Αγορά με δόσεις: Τώρα μπορείτε να αγοράσετε όλα μας τα προϊόντα ανεξαρτήτου αξίας με 24 δόσεις μέσω της  πιστωτικής σας κάρτας VISA & MASTERCARD.
Εκτός αν αναγράφεται διαφορετικά, οι δόσεις είναι έντοκες. Στην σελίδα του κάθε προϊόντος ξεχωριστά θα βρείτε αναλυτικό πίνακα δόσεων όπως αυτός διαμορφώνεται ανάλογα.

 

pinakas-doseon