Τρόποι Πληρωμής

  1. Αντικαταβολή

Εξοφλείστε την παραγγελία σας με την παράδοση στο χώρο σας.
Σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 4446/2016 παραστατικά αξίας άνω των 500 € προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) δεν επιτρέπεται η εξόφληση με μετρητά παρά μόνο με αποδεδειγμένη τραπεζική συναλλαγή (έμβασμα μέσω τραπέζης ή πιστωτική κάρτα).
Σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου Ν.4172/2013 παραστατικά αξίας άνω των 500€ προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται μόνο με κατάθεση/ έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό ή χρέωση σε πιστωτική/χρεωστική κάρτα

 

  1. Kατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Τράπεζα Πειραιώς | Δικαιούχος: Placemall ΙΚΕ, Αριθμός λογαριασμού: 5055-073415-249, IBAN: GR11 0172 0550 0050 5507 3415 249.

Στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με email στο info@placemall.gr.
Εμείς, με την παραλαβή του αντιγράφου αποστέλλουμε την παραγγελία σας.
Αν χρησιμοποιείτε web banking μπορείτε να κάνετε την κατάθεση του ποσού και να μας στείλετε με email στο info@placemall.gr την απόδειξη της κατάθεσης.

 

  1. Παραλαβή και πληρωμή από τον χώρο μας

Κάντε την παραγγελία σας στο www.placemall.gr και παραλάβετε τα προϊόντα σας στη διεύθυνση: Αχιλλέως Κύρου 4, T.K 11525, Αθήνα

 

  1. Πληρωμή με πιστωτική κάρτα

Κάντε την πληρωμή σας με πιστωτική κάρτα VISA ή MASTERCARD μέσα από το ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας Πειραιώς.
Για την δική σας διασφάλιση με τη χρήση της πιστωτικής κάρτας και για συναλλαγές άνω των 200€ πρέπει να μας αποστείλετε στο info@placemall.gr αντίγραφο της μπροστινής όψης της πιστωτικής σας κάρτας (με καλυμμένα τα 6 τελευταία ψηφία) και αντίγραφο της ταυτότητάς σας, μαζί με τον αριθμό της παραγγελίας σας.
Η Placemall δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.

*Για απαλλαγές ΦΠΑ ο μόνος διαθέσιμος τρόπος πληρωμής είναι κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
*Για έκδοση τιμολογίου κατά την online παραγγελία σας επιλέξτε ''έκδοση τιμολογίου'' και προσθέστε το ΑΦΜ της εταιρείας και την Δραστηριότητα.

 

  1. Πληρωμή με πιστωτική έως 24 δόσεις
Αγορά με δόσεις: Τώρα μπορείτε να αγοράσετε όλα μας τα προϊόντα ανεξαρτήτου αξίας με 24 δόσεις μέσω της πιστωτικής σας κάρτας VISA & MASTERCARD.
Εκτός αν αναγράφεται διαφορετικά, οι δόσεις είναι έντοκες. Στην σελίδα του κάθε προϊόντος ξεχωριστά θα βρείτε αναλυτικό πίνακα δόσεων όπως αυτός διαμορφώνεται ανάλογα.

 

pinakas-doseon